Com arribar


Coordenades GPS: 41.46992,2.220258

Accés per Badalona

Gran Via de les Corts Catalanes -Plaça de les Glòries - Autopista a Mataró, sortida 4a (Badalona Centre), tombar a l’esquerra en el 2n semàfor (sota l’A-7) - c/Independència (direcció ctra. Montcada i Reixac B-5011) - en el 6è semàfor es creua el pont sobre la B-20, s’agafa la carretera Montcada i Reixac, i a 500 m hi ha un stop per girar a l’esquerra, on s’indica l’entrada a Canyet i l’accés a Sant Jeroni de la Murtra. A partir d’aquí està senyalitzat, es transita per un nucli del poblat de Canyet i, després, per una pista de terra.
En transport públic: Metro Pep Ventura o estació Badalona de la RENFE - autobús B26 (direcció Can Ruti) - baixar a la parada «Ctra. a Montcada - Pl. Mossèn Baranera», davant l’església de Canyet - creuar la carretera i entrar a Canyet, seguir les indicacions cap al monestir (25 minuts a peu).

Accés per Santa Coloma de Gramenet

Ronda de Dalt o Ronda Litoral - Nus de la Trinitat «Pota Nord» (B-20 - Sta. Coloma de Grt. - Badalona - Mataró) - sortida 2 (Sta. Coloma de Grt.) - recte per l’Avgda. Pallaressa, en el 6è semàfor girar a la dreta (c/ d’en Gaspar), en el primer creuament girar a l’esquerra (c/ Prat de la Riba) - aquest carrer comença a ascendir i es converteix en carretera - a 250 m es troba, a mà esquerra, un camí de terra que indica Parc de la Serralada de Marina. Entrar-hi, primer es veurà la Torre Pallaressa (s.XV) i un km després s’arriba al monestir.
En transport públic: Metro Santa Coloma de Gramenet L 1 (vermella) - autobús B30 (Montgat-Turó de Mar) - baixar a la parada «Recinte Torribera» - des d’aquí, 20 minuts a peu fins al monestir.